Sayfalar

www.mabutuner.com

15.07.2011

ÇARŞI UCUZ KAHRAMANLIĞA KARŞI MI

Beşiktaş Türkiye Kupası'nı iade etmeye karar vermiş. Somut anlamda. Kupanın kendisini Federasyon binasına götürecekler; ama kupanın getirdiği kazanımları bırakmayacaklar; işin özü UEFA Kupası'na gidecekler.

Beşiktaş yönetimi tüm Türk milletinin zeka seviyesini  diplerde zannediyor olmalı ki bu mantıksız ve ucuz kahramanlıkla halkın gönlünde yer etmeye çalışıyor. Üstelik şu ana kadar tek itiraf, yani kabul edilmiş tek şike Beşiktaş maçında gerçekleşmişken... zaten sen vermesen elinden alacaklar; daha soruşturma, iddianame tamamlanmadan şike ispatlandı. Atı alan (Akın) Üsküdar'ı geçmiş.

Ne yazık ki buna inanacak, bu ucuz kahramanlığı göklere çıkaracak kadar saf basın mensupları da çıkmıyor değil. Öve öve bitiremiyorlar bir demir yığınının iadesini. O kupa kulüp binasında dursa ne farkeder, bodrum katında dursa ne farkeder. (Bizde yok bile.) Kaç kişi kupayı görmeye gidiyor sanki? Sembolikmiş!.. Kişilik tahlili sonucunuzu açıklıyorum: Semboliksiniz.

Çarşı ne yapıyor acaba? "Benim yöneticilerim bu kadar ucuz kahramanlık yapamaz ya UEFA Kupası'ndan da çekilelim ya da paşa paşa UEFA'ya gidip mücadelemizi edelim." mi diyecekler? Yoksa onlar da yöneticileri gibi 'UEFA'dan para geliyor, katılmazsak olmaz' diye mi düşünecekler!

Parası kadar mı kahramanlık bu!

Ha unutmuşken Kupa Finali'nden elde edilen tribün, yayın, Federasyon gelirlerini de iade etmek onurluluğunu göstereceklerdir eminim. E, kişilikli olmak zordur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder