Sayfalar

www.mabutuner.com

26.08.2011

KESER DÖNER SAP DÖNER

Adalet... herkesin istediği; ama kendi mağdur olmadıkça kimsenin umursamadığı...

Fenerbahçe dünyanın en ciddi hukuksuzluğuna mağdur kalırken onun büyüklüğü altında ezilenler "adalet" kavramını hiçe sayarak kendilerince eğleniyorlar. Bugünki hukuksuzluğa kendi çocukça eğlenceleri için göz yumanlar yarın aynı muamleye maruz kaldıklarında kimden medet umacaklar acaba?

Milletin gözü önünde bir güldürü sahneye konuyor. Son gün, son dakika Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden men ediliyor ve hemen Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne dahil edilip ertesi günki kuradan önce Sadri Şener'in yurtdışına çıkış yasağı kaldırılıyor. Bunların tamamının son gün, son dakika olması Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarıyor elbette. Ama gelin görün ki çok önceden hazırlanmış bir senaryo olduğu apaçık ortadayken Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıktan, hukuksuzluktan kendine eğlence çıkarmaya çalışacak kadar kişilik zaafiyeti içinde olanlar var bu ülkede.

Demokrasi, hak, hukuk çöpe gitti. Fenerbahçe'den eğlence çıkarmaya çalışanlar bundan sonra ülkedeki adaletsizliklerden, yolsuzluklardan, adam kayırmalardan, hilerleden şikayetçi olma haklarını kaybetmişlerdir; çünkü onlar istediklerinde adaleti umursamayanlardır, onlar çıkarları için toplum değerlerini, medeni değerleri hiçe sayanlardır. İşte insanoğlu böyle tutarsız, böyle çıkarcıdır...

Allah kimseyi adaletsizlikle terbiye etmesin.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder